Fra gas til jordvarme

Fra gas til jordvarme

Henrik Ousen Christensen fra Hedensted kontaktede os, da han gasfyr ikke længere kunne levere varme til deres hus. Hos SVK Energi er vi naturligvis rigtig glade for at vi kunne hjælpe Henrik med en holdbar løsning, så her fortæller Henrik selv sin historie og hvad hans erfaring er med et jordvarmeanlæg fra SVK energi:

"Vi bor i et etplans hus fra 1996 på 147 m2 med gulvvarme overalt – vores grund er på ca 940 m2. Da vores gasfyr ikke længere kunne repareres og skulle udskiftes, valgte vi at kigge nærmere på varmepumper og jordvarme.

En bekendt, som havde et jordvarmeanlæg fra S.V.K. Energi, kunne varmt anbefale firmaet, og vi kontaktede S.V.K Energi for at høre nærmere.

Firmaet kom på besøg hos os og fortalte om de forskellige muligheder indenfor varmepumper og jordvarme. De kunne med det samme komme med en pris på et jordvarmeanlæg, som var tilpasset vores hus.

I juni måned 2008 fik vi så installeret anlægget og brugte det første år 4.200 kWt.

Vi har normalt en temperatur i huset på omkring 23-25 grader og anlægget har ingen problemer med at levere varme og varmt vand til 4 personer. Vi har aldrig haft problemer med mængden af brugsvandet og har heller ikke problemer i kolde perioder (eksempelvis i januar 2010, hvor nattemperaturen flere nætter var under -16 grader).

Anlægget kører fuldstændig tilfredsstillende og vi ændrer aldrig på indstillingerne. Anlægget er frekvensstyret og uden elpatron. Det producerer varme til huset afpasset udendørstemperaturen og forbruget af varmt vand til husholdningen. "

Overvejer du at skifte til jordvarme?

Vi har lavet en beregner, hvor du på under 5 minutter kan få en indikation af hvor meget du kan spare ved at skifte til jordvarme.

Vi kører også gerne ud til dig som vi gjorde for Henrik og tager en snak om at skifte fra gasfyr, gas, naturgas og andre energikilder. Bare ring til os på 86 85 58 03.