Det kører bare godt!

Det kører bare godt!

Eftersyn og service på jordvarmeanlæg betaler sig

"Det kører bare godt!" – lyder det fra Finn Stigsen.

Det er en naturlig reaktion at være begejstret når man tjener penge ved at skifte varmekilde. Men beslutningen om at indsætte et jordvarmeanlæg fra SVK, tog Finn Stigsen da han skulle opføre sin nye bolig.

Finn havde allerede et ældre anlæg af et andet fabrikat, som desværre ikke var en tilfredsstillende varmekilde. SVK Energi kontrollerede, servicerede og ændrede det eksisterende anlæg. Læs selv hvad Finn synes om resultatet her:

Nyt hus til eksisterende anlæg

I 2009 byggede vi et træhus (160 kvadratmeter) på en nyerhvervet grund på landet, ca. 2 tønder land.

Og et af spørgsmålene var hvilken opvarmningskilde vi skulle vælge.

Nu var det sådan, at jeg læste i en lokal uge avis om jordvarme, en artikel, hvor der var en pioner i jordvarme der havde været med i mange år.

Det viste sig, at den person vi købte grunden af havde et ældre anlæg af andet fabrikat. Det anlæg havde aldrig kørt hverken godt eller økonomisk - men som Leif fra SVK Energi havde repareret og ændret således, at det blev økonomisk og kørte rigtig godt.

Så efter en kort samtale med Leif, var jeg ikke i tvivl om at bruge et af hans varmeanlæg.

Og nu har vores anlæg kørt siden uden problemer, med alt det varme og varme vand vi har haft brug for.

Vinteren 2009/2010 et års forbrug har været 3607 kW. Hvilket er meget tilfredsstillende.

Vi har normalt en temperatur i huset på omkring 23-24 grader, og anlægget har ingen problemer med at levere varme og varmt vand til vores husstand.

Vi har ikke haft problemer i kolde perioder, eksempelvis i januar 2010, hvor nattemperaturen flere nætter var under -17 grader. Anlægget kører fuldstændig tilfredsstillende og vi ændrer aldrig på indstillingerne. Anlægget er frekvensstyret og uden El-patron. Anlægget producerer varme til huset afpasset efter ude temperaturen.

Finn Stigsen 

Vil du vide mere om jordvarme?

Hos SVK Energi er vi eksperter i jordvarme og varmepumper. Du kan læse mere om jordvarme på følgende sider:

Eller ring direkte til os på telefon 86 85 58 03, så vejleder vi dig i dit næste skridt mod energirigtig og stabil varme året rundt.