Sådan er SVK jordvarme

Sådan er SVK jordvarme

Din have er en stor solcelle!

Gennem hele sommeren suger de øvre jordlag store energimængder fra solen. Energien lagres i jorden ved lave temperaturer - ca. 10 C. I kraft af denne lave tempenrrur forsvinder den ophobede energi kun meget langsomt ud af jorden. Med et jordvarmeanlæg kan du derfor året rundt - også i den koldeste vinter - hente energi ud af jorden, og anvende den til både opvarmning og varmt vand i din bolig.

Sådan hentes energien

Et slangesystem - fyldt med væske - graves ca. 90 cm ned i jorden. Systemet tilsluttes en varmepumpe, som kobles op på boligens centralvarmeanlæg. Når den jordopvarmede væske fra slangerne pumpes ind i varmepumpen, genereres energien og sikrer skabelse af både varme og varmt brugsvand ved en høj temperatur.

Lær mere om hvordan jordvarme virker, hvordan du kan spare op til 70% på din varmeregning og meget mere på vores infoside.

Godt for miljøet - og din økonomi

Jordvarmen bliver skabt af solens stråler. Energien er derfor et rent naturprodukt, der er fuldstændig miljøneutral. Ved skabelsen af energien er der ikke brugt olle eller kul - og der bliver Ikke udledt C02. Energien ligger ophobet i din græsplæne - lige til at udnytte og det er faktisk helt gratis. Dog skal der bruges strøm tll at drive varmepumpen og anlægget. Men forbruget hør er så minimalt, at du kan spare op til 66% på det samlede energiforbrug. Det vil med andre ord sige, den samme varme og samme mængde af varmt vand - men til 1/3 af prisen.

Vi går mere i dybden med fordelene for miljøet, i dette indlæg om Danmarks mål om 100% grøn energi inden 2050.

Det betaler sig

Med de nævnte besparelser vil anlægget have betalt sig selv på under 10 år. Herefter vil du år efter år kunne spare 2/3 af varmeudgifteme. Det er da en god forretning, der vil nogetl og så husk iøvrigt, at investering i et nyt jordvarmeanlæg kan belånes i kreditforeningen.

Beregn din besparelse ved skift til jordvarme, med vores beregner.

ldéel - til både nye og ældre huse

Skal du bygge nyt hus eller har du et ældre hus med el-varme eller opvarmning via oliefyr? Så får du her, et meget billigere altenativ og »grøn« varme mød et anlæg, der stort set er vedligeholdelsesfrit, når det først ør installeret og justeret til drift.

Læs en SVK kundes oplevelse ved skift fra olie til jordvarme her.

Eller hør om Henriks skifte fra gas til jordvarme.

Nye modeller på vej

Hos SVK Energi får du gratis rådgivning og topmoderne løsninger. Så og med de nye modeller der er på vej er vi klar til at levere, den absolut bedste løsning til din bolig.

Vi følger udviklingen for dig, så når du kontakter SVK Energi for rådgivning om jordvarme, kan du være sikker på altid at få en topmoderne løsning, som vi naturligvis og foretager serviceeftersyn på. SVK jordvarme er dermed det rigtige valg, som også er fremtidssikret.

Ring til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig trygt ind i fremtiden men grønne tal til stor glæde for hele husstanden.

Vi kan kontaktes på telefon 86 85 58 03, hvor vi gerne rådgiver dig helt uforpligtende og tager en snak om lige netop din bolig.