Jordvarme om vinteren

Jordvarme om vinteren

Jordvarme fungerer også om vinteren! 

Naturligvis fungerer jordvarme om vinteren, ellers ville brugeren jo stå uden varme i mere end 6 måneder hvert år. Der generes dog knap så meget varme ude i jorden hvis der er minus 15 grader, som hvis der er + 25. Men det er her at vores varmepumpe kommer ind i billedet. Den drives udelukkende af elektricitet og fordi den ikke bruger ret meget strøm, kan du roligt skrue op for varmen i vinterhalvåret.

En varme pumpe fra SVK er nemlig frekvensreguleret og da din bolig forbruger energi igennem hele året er det vigtigt med et intelligent system der optimerer varmeforbruget. Vores varmepumpe leverer blot den mængde energi, din bolig forespørger og intet andet. Det betyder, at den hæver og sænker ydelsen alt efter, hvor meget der er brug for.

Læs mere om hvordan jordvarme fungerer her eller brug vores jordvarme beregner, til at se hvor meget du kan spare om året.

Du løber ikke "tør" for jordvarme om vinteren

Står den på hedebølge og 30 grader køres der på meget lavt blus, hvor der skrues lidt mere op når de lavere temperaturer melder sin ankomst. Uanset hvad er du altid dækket ind med et gennemtestet system fra SVK

Man løber altså aldrig "tør" for jordvarme, på trods af at hele haven står begravet under 30 cm. sne!

Tænker du jævnligt på bæredygtig energi? Ring og få en snak med os på 86 85 58 03