Danmark helt fremme i udviklingen

  • Danmark helt fremme i udviklingen

D. 20 september 2017

I dag er Danmark et af de førende lande inden for vedvarende energi og effektivisering af energiforbruget. Desuden er der stor international søgning samt efterspørgsel på vore grønne energiløsninger, førerpositionen er derfor til stor gavn for den danske økonomi og de danske virksomheder.

Jordvarme er én af de populære valg og med hele 70% besparelser i forhold til oliefyret, ja så er det vel egentlig en "No Brainer". Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe gamle og nye kunder over på vinderholdet.

Der er da noget hyggeligt over at se "skorstensfejeren" klatre op på naboens tag ikk? Men det hyggelige går fløjten, når han skal ind og rode i fyret og stanken fra brændt olie fylder baggangen. 

De dage er så småt ved at være talte - og derfor kan den lugtfrie oplevelse som jordvarme er, være det helt rigtige alternativ for mange fremad rettet. 

SVK Energi har siden 1985 produceret jordvarmeanlæg til stort set alle former for bebyggelser - store som små og alle har været utrolig driftssikre. Vores viden og praktiske erfaring inden for jordvarme er din garanti for den perfekte jordvarmeløsning til din bolig.